top of page

Koivuklapit ja muut laadukkaat polttopuut kotiin toimitettuna Uudenmaan alueella

Myymme ja toimitamme laadukkaita polttopuita, kuten koivuklapeja PK-seudulla sekä muun Uudenmaan alueella. Löydät meiltä niin saunan, paljun, takan kuin grillinkin lämmittämiseen sopivat puut sinulle sopivassa pakkauskoossa. 

Winter Socks

Polttopuilla lämpöä
mukavasti ja helposti

Takkatuli lämmittää ihanasti ja luo tunnelmaa. Etenkin kovilla paukkupakkasilla takan tai uunin lämmittäminen säästää myös selvää rahaa. Me toimitamme sinulle valmiiksi pilkotut, kuivat polttopuut, joilla lämmittäminen on myös helppoa.

 

Toimittamamme polttopuut sopivat erinomaisesti myös vaikkapa puulämmitteisen saunan, paljun tai puilla lämpiävän grillin lämmittämiseen. Voit tilata puut helposti ja nopeasti ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse  myynti@polttopuuta247.fi.

Lappi - polku metsään_edited_edited_edited.jpg

Kotimaista puuta läheltä!

Myymme ja toimitamme hyvälaatuista, kotimaista lähipuuta. Tuotteemme ovat takuulla kuivia, homeettomia, roskattomia ja siistejä polttopuita. Päätuotteemme on 33 cm pitkä koivuklapi, mutta klapeja on saatavilla myös muista puulajeista sekä halutulla pituudella. Tilauksesta valmistamme juuri asiakkaan haluamaa pituutta aina 25 senttimetristä 60 senttimetriin.

 

Toimitusaika tilaustuotteille on 1–2 viikkoa. Koivuklapien ohella meiltä saa sekaklapeja, havusekaklapeja ja lehtisekaklapeja. Kannattaa kysellä myös erikoiseriä! Erikoisen hyvää, erikoisen kallista, erikoisen erikoista ja joskus myös erikoisen halpaa!

Sinulle sopivat
pakkauskoot 
ja toimitukset

Toimitamme kuivat polttopuut sovittuun paikkaan Etelä-Suomen alueella irtokuutiona peräkärrystä kippaamalla. Myöhemmin myyntiin tulee myös klapisäkit ja 40 litran pussukka. Saat meiltä myös sopivat pressut puiden alle pistettäväksi sekä muut polttopuiden säilytykseen ja käyttöön liittyvät tuotteet.

 

Toimitusmaksu polttopuille alk. 20 €. Toimitukset tapahtuvat Tuusulan Purolasta (postinumero 05430). Toimitusmaksu lähimmästä toimipisteestä toteutuneiden kulujen mukaan. Voit tarkastaa matkan lähimpään puuntoimituspisteeseen esimerkiksi Google Mapsista!

Tuotteet

Polttopuu koivuklapi 30 cm kuiva 40 l pussi

 

Polttopuu koivuklapi 30 cm kuiva 1i-m³

Polttopuu koivuklapi tuore 30 cm

Ilmoita toivottu määrä.

Polttopuu koivuklapi kuiva

Erikoismitta, kysy hinta. Valmistetaan tilauksesta,

ilmoita toivottu pituus.

Polttopuu koivuklapi 33 cm kuiva

Ei tällä hetkellä saatavana.

Polttopuu sekaklapi 33 cm kuiva

Ei tällä hetkellä saatavana.

Kysy hintaa. Hinnat sis. alv 24%

Toimitamme puhdasta ja kuivaa koivuklapia PK-seudun ja Uudenmaan lisäksi koko
Etelä-Suomen alueelle. 

040 586 3334

bottom of page